Degustatieboxen

Onze degustatieboxen kregen een andere samenstelling voor ZOMER en WINTER. 

  1. Pachthof
  2. La Vie en Rose
  3. Klein Geluk
  4. Intens Genieten
  5. Feest!

In de Spaanse wijnstreken Montsant en Priorat spelen Grenache en Carignan druiven de hoofdrol. Toch zijn de wijnen uit onze degustatieboxen erg uiteenlopend van smaak. Dit komt door de diverse bodemstructuren (11 alleen al in de Montsant!), de extreme ligging van de wijnvelden  in de bergen en toch dicht bij de kust maar vooral door de know-how van de wijnmakers die oude wijntechnieken combineren met technische vernieuwing.

Wij kozen voor onze degustatieboxen voor een verkenning door D.O. Montsant en D.O.Q. Priorat: onze specialisatie. U kan van een heerlijk smaakpalet genieten van de traditionele Grenache-Carignan combinaties maar ook van wijnen waarbij naast Grenache en Carignan ook Syrah, Cabernet Sauvignon en Merlot hun (heerlijke) punt maken.

Onze wijnen zijn het resultaat van manuele teelt en pluk, al onze wijnen zijn FAIRTRADE.

Welke wijn past bij welk gerecht?

Wij hebben een poging gedaan, maar u zal merken dat er heel wat meer mogelijk is dan hier vermeld wordt. Ga ervan uit dat het intens smakende wijnen zijn die kunnen opboksen tegen intens smakende gerechten. U zal ook merken dat de houtgerijpte wijnen niet enkel lekker zijn bij de gerechten die erbij vermeld worden maar vaak onderling verwisselbaar zijn. Experimenteer en geniet, gezondheid!

 

Goedestraat 37, 3078 Meerbeek (KORTENBERG) 0471-823 841 hedwig.jenaer@zevenslapers.be PER FLES AANKOPEN - ALLES IN VOORRAAD -THUISLEVERING MOGELIJK
nl_NLDutch
%d