ONZE BESTE EN LEKKERSTE WENSEN VOOR 2022!

Beste allemaal,

Voor liefhebbers van een goed glas hebben wij voor de eindejaarsfeesten weer ons beste beentje voorgezet. Genieten kan volop met lekkers in het glas uit Spanje of met iets bijzonders van Ambachtelijke Meerbeekse Makelij. Samen zijn en genieten, dat wensen wij jullie van harte toe! Hierbij onze suggesties voor de feesten:

  • PROMOTIE witte en rode wijnen: witte wijn ‘Clos Mustardo Blanc’, rode wijnen ‘Bienvenido’, ‘Gracias’, ‘Un Gran Honor’, l’Albada, Coranya 2007 en 2017.
  • NIEUWS – pas gebotteld in het Pachthof van de 7 Slapers
    • DOS FINCAS 2019 Rode, ambachtelijke wijn van Spaanse en Belgische druiven, 6,9€.
    • ’t PACHTERKE Overheerlijk ambachtelijk winters aperitief/digestief, 12€
  • CADEAU-(bon) even anders Zoek je iets persoonlijks? Iets exclusief? We hebben wat nieuws in petto: even doorklikken als je nieuwsgierig bent.
  • Nieuw bij de degustatie boxen: Rood’ is de naam van de nieuwe degustatie box, voor de fijnproevers en liefhebbers van ‘Rood’ uiteraard. De andere degustatieboxen kregen een nieuwe samenstelling voor winter en zomer. Vanaf nu bevatten alle boxen 6 flessen. Alle degustatieboxen zijn eveneens in cadeauverpakking verkrijgbaar.
  • UPDATE vakantieverblijf in ons Spaanse wijndomein: Voor wie met Kerstmis een last-minute-verblijf zoekt met privacy en comfort voor 8 personen en een kindje tot 2 jaar, ook met huisdier, is welkom.

Zoals altijd zijn wij open op afspraak, ook ’s avonds en in het w.e.: van harte welkom!

Voor 2022 wensen we jullie alvast een goede Gezondheid, heel veel Liefde en uitzicht op betere tijden.

Tot gauw, groeten van Jo & Hedwig

cava Soler Jové Brut Reserva

 

Geef een reactie

Goedestraat 37, 3078 Meerbeek (KORTENBERG) 0471-823 841 hedwig.jenaer@zevenslapers.be PER FLES AANKOPEN - ALLES IN VOORRAAD -THUISLEVERING MOGELIJK
nl_NLDutch
%d