Nieuwe biowijnen – Vakantie in ons Spaanse wijndomein

NIEUWSBRIEF 09/21

Beste klanten,

Onze allereerste ecologische witte wijnen van ‘Terra Alta’ zijn er! Verwacht iets helemaal anders dan u van ons assortiment gewend bent: deze wijnen hebben een eigen karakter en een onverwachte smaak. Dat heeft alles te maken met het respect voor de grond, de druiven en de maancycli gedurende het hele proces van druif tot wijn. Een voorsmaakje van ‘Onze’ en ‘Tretze’ vind je via deze link op onze website. En zoals altijd kan u uzelf overtuigen: ook als u maar met één of enkele wijnen kennis wil maken blijf ‘proeven voor je koopt ons concept.

Zin in zon?

Vakantie tussen de druiven, zwemmen tot ergens in oktober, rust en privacy voor 8 + een kindje tot 2 jaar. We kunnen het warm aanbevelen het hele jaar rond. Zelf aten we op kerstdag in 2018 in T-shirt op ons terras (!) Meer info vind je op Booking.com

Altijd welkom hier in het Pachthof van de 7 Slapers (na een seintje) of misschien tot kijk in Spanje?

Vriendelijke groeten van Jo & Hedwig

Vakantie in Wijndomein Somnis del Montsant

 

Geef een reactie

Goedestraat 37, 3078 Meerbeek (KORTENBERG) 0471-823 841 hedwig.jenaer@zevenslapers.be PER FLES AANKOPEN - ALLES IN VOORRAAD -THUISLEVERING MOGELIJK
nl_NLDutch
%d